ua en ru

На Донбасі бойовики 28 разів за добу обстріляли сили ООС

На Донбасі бойовики 28 разів за добу обстріляли сили ООС Фото: ООС на Донбасі (facebook.com/28brigade)

Ніхто з українських військових не постраждав, поранено 7 окупантів

У районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі проросійські бойовики 28 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, втрат серед українських військових за добу немає. Про це повідомляє прес-центр ООС у Facebook.

Згідно з повідомленням, російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Золоте, Новолуганське, Шуми, Новоселівка Друга, Піски, Мар'їнка, Старогнатівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

З мінометів 82-го калібру ворог обстрілював позиції ОС на світлодарському напрямку поблизу Новолуганського та на маріупольському напрямку в районі населеного пункту Гнутове. Міномети 120-го калібру ворог застосував на Приазов'ї, обстрілявши позиції підрозділів українських військ біля Широкиного.

По захисниках Лебединського та Гнутового російсько-окупаційні війська застосували озброєння бойових машин піхоти.

За даними розвідки, протягом доби 7 окупантів поранено.

Від початку доби ворог із мінометів 82-го калібру, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вже 6 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу Кримського, Шумів, Майорська та Гнутового.

Ранкове зведення на 07:00 23 вересня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 22 вересня,...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Субота, 22 вересня 2018 р.

Нагадаємо, проросійські бойовики не допустили місію ОБСЄ до моніторингу у двох населених пунктах на Донбасі.