ua en ru

На Донбасі бойовики 12 раз обстріляли позиції ЗСУ, 5 військових загинули, - ООС

На Донбасі бойовики 12 раз обстріляли позиції ЗСУ, 5 військових загинули, - ООС Фото (mil.gov.ua)

Ще семеро українських військових сьогодні отрамали поранення

На Донбасі за добу, 23 серпня, бойовики 12 раз обстріляли позиції Збройних сил України, в результаті обстрілу загинули 5 українських військових, ще 7 отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

Повідомляється, що протягом поточної доби, з 7 до 18 годин російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню, зокрема, чотири обстріли відбулися із застосуванням артилерії і мінометів.

У прес-центрі уточнили, що російсько-окупаційні війська відкривали прицільний вогонь з артилерії калібру 122 мм, 120 і 82 мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по захисникам населених пунктів Кримське, Новотошковське, Залізне, Новгородське, Авдіївка, Піски, Красногорівка, Гнутово, Лебединське. В ході обстрілыв в районах Кримського і Новотошковського ворог застосував проти українських військовослужбовців 122 мм артилерію і міномети.

Всього в результаті бойових дій загинули 5 захисників України, ще 7 військовослужбовців отримали поранення. В результаті ведення вогню у відповідь 12 бойовиків були знищені, 17 отримали поранення.

На Донбасі бойовики 12 раз обстріляли позиції ЗСУ, 5 військових загинули, - ООС

Нагадаємо, сьогодні проросійські бойовики обстріляли контрольний пункт КПВВ "Майорське".