ua en ru

Дочку Скрипаля виписали з лікарні, - Sky News

Дочку Скрипаля виписали з лікарні, - Sky News Фото: Юлія Скрипаль (Yulia Skripal Facebook)

За інформацією видання, Юлію Скрипаль виписали з лікарні вчора

Дочку колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля - Юлію виписали з лікарні. Про це повідомляє Sky News.

Як повідомляється, Юлія Скрипаль, яка разом з батьком стала жертвою отруєння в Солсбері (Велика Британія), була виписана з лікарні вчора, 9 квітня 2018 року, і доставлена в безпечне місце.

Крім того, за інформацією ВВС, 66-річний Сергій Скрипаль залишається в лікарні, але його стан "швидко поліпшується".

Відмітимо, Сергій і Юлія Скрипаль були доставлені в лікарню у Великобританії 4 березня. Уряд Великобританії заявляє, що Росія стоїть за отруєнням Скрипалів, разом з тим, РФ заперечує будь-яку причетність і звинувачує британців у вигадуванні "фальшивої історії".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Сергію і Юлії Скрипаль будуть запропоновані нові особистості і нове життя в США.

Як повідомлялося в матеріалі Sunday Times, посадові особи розвідки в MI6 провели переговори зі своїми колегами в ЦРУ про можливість переселення жертв отруєння в Солсбері. Про результати переговорів не повідомляється, проте джерело видання сказало, що "їм будуть запропоновані нові особистості".

Відзначимо, прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що у Росії був мотив і намір здійснити отруєння колишнього шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Солсбері. За словами Мей, це могло статися в будь-якій країні і міжнародні союзники Британії підтвердили свою підтримку і визнання того, що вина лежить на Росії.