ua en ru

У Чернігівській області перекинувся автобус з дітьми, є постраждалі

У Чернігівській області перекинувся автобус з дітьми, є постраждалі Ілюстративне фото (zt.npu.gov.ua)

В результаті події постраждали 8 людей

У Чернігівській області перекинувся автобус з дітьми, в результаті події постраждали вісім людей. Про це повідомив представник Національної поліції в області Сергій Бриль, передає "Новий Чернігів" в Facebook.

Повідомляється, що сьогодні вранці, близько 11:00, біля села Мала Кошелівка Ніжинського району перекинувся автобус з групою веслярів. Відзначено, що діти разом з батьками їхали на змагання з Конотопа в Київ.

В Ніжинську районну лікарню доставлено вісім осіб, з них чотири дитини. Троє пасажирів автобуса в важкому стані в реанімації, серед них одна дитина.

Нагадаємо, вчора, 2 серпня, у Білорусі перекинувся туристичний автобус сполученням Київ-Таллінн. Туристичний автобус міжнародного сполучення перекинувся в Оршанському районі.

Пригода з автобусом, на борту якого перебувало 53 особи - громадяни України, Молдови та Росії, відбулося в 4:30. За попередньою інформацією, водій заснув за кермом і на 186-му км автодороги М8 біля села Светочівка наїхав на світлову опору, після чого автобус перекинувся на бік у кювет. У лікарню було доставлено 12 осіб.