ua en ru

У Боснії зіткнулись два потяги, загинули двоє людей

У Боснії зіткнулись два потяги, загинули двоє людей Фото: у Боснії зіткнулись два потяги (twitter.com/radiosarajevo)

Також внаслідок зіткнення потягів постраждала одна людина

На півдні Боснії у місті Ябланіца зіткнулись два товарних потяги, внаслідок чого загинули двоє людей. Про це повідомляє Radio Sarajevo.

Як зазначається, один з потягів продовжив рух на червоне світло, в результаті чого відбулося лобове зіткнення локомотивом іншого потяга. Після аварії локомотиви зійшли з рейок.

Двоє людей, які перебували в локомотивах, загинули, ще один отримав серйозні поранення. Четвертий чоловік встиг вистрибнути з вікна локомотива до зіткнення і лишився неушкодженим. Боснійська поліція проводить розслідування причин аварії.

Нагадаємо, що у Франції дев'ять людей постраждали в результаті зіткнення автобуса з вантажівкою. Аварія сталася на трасі Париж - Реймс в комуні Віллер-Агрон-Егізи регіону Пікардія. Автобус перевозив дітей від 3 до 13 років, всього в ньому перебували 45 осіб. Травми двох дітей 11 і 12 років оцінюються як серйозні.

Також раніше повідомлялося, що на південному-заході Франції в селищі Мансьє шкільний автобус зіткнувся з автомобілем, травмовано 27 осіб. Автобус з 45 учнями середньої школи і дев'ятьма дорослими, включно з водієм, зіткнувся з автомобілем.