ua en ru

Бойовики в порушення режиму тиші 10 разів обстріляли сили АТО на Донецькому напрямку, - штаб

Бойовики в порушення режиму тиші 10 разів обстріляли сили АТО на Донецькому напрямку, - штаб Фото: АТО на Донбасі (facebook.com-ato.news)

На Луганському напрямку від початку доби обстрілів не зафіксовано

Бойовики в порушення режиму тиші протягом дня, 2 квітня 2018 року, 10 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донецькому напрямку. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Встановлений 30 березня режим "великоднього перемир’я" бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримувався у повній мірі. Від початку доби зафіксовано 10 обстрілів українських опорних пунктів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Донецькому напрямку бойовики обстрілювали українські позиції в Пісках, в районі Шахти Бутівка, Водяного, поблизу Авдіївки, й неподалік Талаківки.

"Внаслідок ворожого вогню жоден наш воїн не постраждав. На Луганському напрямку від початку доби зберігається тиша", - йдеться у повідомленні.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 2 квітня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 2 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з початку антитерористичної операції на Донбасі в результаті вибухів загинули більше 2,5 тис. осіб.