ua en ru

Бойовики на Донбасі обстріляли окупований Докучаївськ, є постраждалі

Бойовики на Донбасі обстріляли окупований Докучаївськ, є постраждалі Фото: постріл з міномета (turchynov.com)

Обстріляли із важкого озброєння

У понеділок, 22 січня, російсько-окупаційні війська обстріляли із важкого озброєння місто Докучаївськ. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції.

"Сьогодні російсько-окупаційні війська обстріляли із важкого озброєння, ймовірно з 82-мм мінометів, непідконтрольне українській владі місто Докучаївськ. За непідтвердженими даними, внаслідок обстрілу є постраждалі серед місцевого цивільного населення", - йдеться у повідомленні.

Заява прес-центру штабу АТО Сьогодні російсько-окупаційні війська обстріляли із важкого озброєння, ймовірно з 82-мм мін...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 січня 2018 р.

Зазначається, що українські військовослужбовці помітили, що бойовики вели вогонь у бік опорних пунктів сил АТО біля Новотроїцького з мінометів 82-го калібру. І з такого ж озброєння вівся обстріл в бік окупованого Докучаївська.

"Таким чином російські найманці в чергове створюють умови для обвинувачення українських військових у обстрілах мирних прифронтових населених пунктів", - повідомили у штабі АТО.

Нагадаэмо, у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом дня, 22 січня 2018 року, внаслідок обстрілів загинув один український військовослужбовець.