ua en ru

Бойовики 9 разів порушували режим тиші на Донбасі

Бойовики 9 разів порушували режим тиші на Донбасі Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

Внаслідок обстрілів поранених серед українських бійців немає

У районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі незаконні збройні формування Російської Федерації 9 разів порушували режим припинення вогню. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр ООС у Facebook.

Повідомляється, що 5 разів окупанти обстріляли позиції оперативно-тактичного угруповання "Схід". Ще обстріли бойовики здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

"Слід зазначити, що противник вів вогонь по населеному пункту Красногорівка з міномету калібру 120 мм. Внаслідок розриву міни поблизу будинку вибуховою хвилею вибито віконне скло, осколками якого було поранено місцеву мешканку. Постраждалій оперативно надали медичну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Вечірній брифінг пресслужби операції Об’єднаних сил 02.03.2020 #ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Понеділок, 2 березня 2020 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за добу у зоні бойових дій на Донбасі п'ять військовослужбовців збройних сил отримали поранення і ще двоє - бойове ураження. Крім того, один боєць загинув.

Також повідомлялося, що бойовики обстріляли українських військових під час підвезення продуктів.