ua en ru

Бойовики 29 разів обстріляли позиції сил АТО

Бойовики 29 разів обстріляли позиції сил АТО Фото: новини АТО (mil.gov.ua)

Через 10 хвилин після встановлення перемир’я бойовики обстріляли позиції ЗСУ

Бойовики 29 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

Так, незважаючи на введення режиму припинення вогню вдовж усієї лінії розмежування сторін, бойовики розпочали обстріл позицій підрозділів ЗС України в районі населеного пункту Авдіївка та Опитне.

"Станом на 22-гу годину бойовики російсько-окупаційних формувань 29 разів порушили режим припинення вогню, два із яких з застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння у районі населеного пункту Талаківка. Тут противник по позиціям ЗС України випустив 12 мін 82 калібру", - йдеться у повідомленні.

Найбільша інтенсивність обстрілів була зафіксована на Маріупольському, Авдіївському, Волноваському напрямках.

Також, бойовики збройних формувань РФ вели провокаційний вогонь зі стрілецької зброї по позиціям ЗС України в районі населеного пункту Богданівка.

"Українська сторона СЦКК пов’язує провокаційні обстріли бойовиками російсько-окупаційних військ із намаганням спровокувати вогонь у відповідь, та перекласти відповідальність за порушення режиму перемир’я на сили АТО", - йдеться у повідомленні штабу.

Через десять хвилин після встановлення режиму перемир’я бойовики російсько-окупаційних військ обстріляли населений пункт...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 30 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом дня, 30 березня 2018 року, загинув один український військовослужбовець, ще троє поранені.