ua en ru

На блокпості у Горлівці бойовики примусово обшукали автомобіль місії ОБСЄ

На блокпості у Горлівці бойовики примусово обшукали автомобіль місії ОБСЄ Фото: ОБСЄ (facebook.com/oscesmm)

Бойовики на Донбасі продовжують перешкоджати діяльності патрулів місії ОБСЄ

На блокпості у Горлівці (Донецька область) бойовики примусово обшукали автомобіль місії ОБСЄ. Про це з посиланням на українську сторону СЦКК повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил (ООС) у Facebook.

Як зазначається, проросійські бойовики на Донбасі продовжують перешкоджати діяльності патрулів місії ОБСЄ на тимчасово окупованих територіях. Зокрема, 21 серпня бойовики не надали представникам місії доступ у районах: Верхньошироківське, Безіменне, Соснівське.

"На блокпості у Горлівці члени збройних формувань Російської Федерації примусово обшукали автомобіль СММ ОБСЄ, перш, ніж дозволили представникам місії продовжити рух", - йдеться у повідомленні.

Українська сторона СЦКК: фіксуються чергові порушення Мінських домовленостей з боку збройних формувань РФ #ООС...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Четвер, 23 серпня 2018 р.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала на Донбасі важке озброєння збройних формувань Російської Федерації (РФ), зокрема реактивні системи залпового вогню "Град".

Крім того, повідомлялося, що Спеціальну моніторингову місію ОБСЄ не пустили до затриманого в порту Херсона російського танкера "Механік Погодін".