Доступність посилання

ТОП новини

Яким було життя загиблої кінооператорки Галини Хатчінс – відео


Галина Хатчінс, кінооператорка, громадянка України, загинула у США під час зйомок художнього фільму Rust («Іржа»), внаслідок вогнепального поранення. Відомо, що Хатчінс навчалася в Україні й здобула 2 вищі освіти. Журналісти Радіо Свобода побували в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, поспілкувалися із викладачами та побачили архівну справу кінооператорки. Її друзі розповіли про життя та творчий шлях Галини. Детальніше у відеорепортажі.

  • Зображення 16x9

    Мар'ян Кушнір

    Кореспондент Радіо Свобода з 2015 року 

  • Зображення 16x9

    Власта Лазур

    Політичний журналіст, автор та ведуча інформаційно-аналітичної програми «Свобода Live». До команди Радіо Свобода приєдналася у червні 2018 року. Раніше працювала журналістом, продюсером та редактором на загальноукраїнських телеканалах

  • Зображення 16x9

    Павло Холодов

    Закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені І.К. Карпенко-Карого. Працюю на телебаченні та у кіновиробництві з 1995 року. На Радіо Свобода – з 2017 року. Оператор проєктів «Ньюзрум», #ВЄвропі,​ #ВУкраїні (спільний телепроєкт документальних репортажів Української служби Радіо Свобода та телеканалу «Настоящее время»)​.

XS
SM
MD
LG