Доступність посилання

ТОП новини

Активісти вимагають не продовжувати ліцензію телеканалу «Інтер»


Акція біля будівлі Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення з вимогою позбавити телеканал «Інтер» ліцензії. Київ, 27 червня 2018 року
Акція біля будівлі Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення з вимогою позбавити телеканал «Інтер» ліцензії. Київ, 27 червня 2018 року

Під будівлею Національної ради з питань телебачення та радіомовлення України 27 червня активісти вимагали не продовжувати ліцензію телеканалу «Інтер».

«Ми вимагаємо від Нацради, щоб вони не продовжували ліцензію телеканалу «Інтер», здійснили об'єктивну перевірку і нарешті оприлюднили результати моніторингу ефіру за 9 травня», – заявив керівник штабу всеукраїнської мережі «Вільні люди» Дмитро Жмайло.

Активісти також вимагали, щоб «Інтер» припинив транслювати чемпіонат світу з футболу, який приймає Росія.

Читайте також: Трансляція футболу з Росії: від заборони до ексклюзиву «Інтера»

9 травня націоналістичні організації пікетували будівлю телеканалу «Інтер» в Києві, звинувачуючи телеканал в антиукраїнській позиції. Пікетувальники обклеїли будівлю телеканалу наліпками з написами «Інтер» буде наш» і «Зробимо «Інтер» українським».

Також на цю тему: Концертом по мізках. Письменник Андрій Курков про телеканал «Інтер» та війну

Біля будівлі запалювали димові шашки. Обурення протестувальників викликав концерт до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, показаний телеканалом, під час якого ведучі заявляли про необхідність «не дозволити перейменування вулиць в Україні іменами фашистських злочинців».

НА ЦЮ Ж ТЕМУ:

«Інтеру» загрожує попередження через «ознаки розпалювання ворожнечі» – представник Нацради

З-під «Інтера» до Льовочкіна – відео конфлікту з місця подій

Активісти прорвалися до маєтку Льовочкіна після сутичок із поліцією (відео)

«Де ж ти, СБУ»: скандал довкола каналу «Інтер» набирає обертів

Новорічний ефір на телеканалах України. Агонія волі, або «С русским миром»

XS
SM
MD
LG