Доступність посилання

ТОП новини

Трамп передав лист адміністрації Путіна – сенатор


У листі до Путіна (л) Трамп наголошує на важливості подальшої взаємодії в різних сферах, включно з протидією тероризму, повідомив сенатор
У листі до Путіна (л) Трамп наголошує на важливості подальшої взаємодії в різних сферах, включно з протидією тероризму, повідомив сенатор

Президент США Дональд Трамп передав лист адміністрації президента Росії Володимира Путіна, повідомив у Twitter американський сенатор-республіканець Ренд Пол, який приїхав до Москви.

«Мені випала честь передати лист від президента Трампа адміністрації президента Володимира Путіна. У листі наголошується на важливості подальшої взаємодії в різних сферах, включно з протидією тероризму, посиленням діалогу в законодавчій сфері й продовженням культурних обмінів», – пише сенатор.

Остання зустріч Трампа і Путіна відбулася 16 липня у фінському місті Гельсінкі.

Читайте також – Переговори Трампа і Путіна: все, що треба знати

Після неї сторони висловлювали намір провести ще одні переговори – восени в США, однак 25 липня радник Білого дому з питань національної безпеки Джон Болтон повідомив, що Трамп переніс зустріч із Путіним на 2019 рік, «коли закінчиться «полювання на російських відьом». Він уточнив, що йдеться про розслідування спеціального прокурора США Роберта Мюллера про ймовірне втручання Росії в американські президентські вибори у 2016 році.

XS
SM
MD
LG