Доступність посилання

ТОП новини

Двох росіян засудили до 3 і 10 років тюрми за побиття англійця під час «Євро-2016» у Франції


Ендрю Бейч одразу після побиття, від наслідків якого, за словами адвоката, він досі не одужав, Марсель, червень 2016 року
Ендрю Бейч одразу після побиття, від наслідків якого, за словами адвоката, він досі не одужав, Марсель, червень 2016 року

Двох 34-річних чоловіків з Росії засудили до тюремного ув’язнення на три і 10 років за нападу на футбольного фаната-англічанина на чемпіонаті Європи 2016 року у Франції. Відповідне рішення французький суд ухвалив 14 грудня.

Михайло Івкін отримав трирічний термін, а Павло Коссов – 10-річний за участь у побитті, в результаті якого 55-річний британець Ендрю Бейч отримав черепно-мозкову травму.

Самопочуття Бейча, мешканця Портсмута на південному сході Англії, не дозволило йому бути присутнім на суді, тож в залі суду в місті Екс-ан-Прованс на півдні Франції його представляв син Гаррі.

Читайте також: Смерть українця в Португалії: інспектори опитували Гоменюка російською, а не українською – адвокат

«Пан Бейч настільки постраждав фізично та психологічно, його стан перебуває десь між хворобою Паркінсона та хворобою Альцгеймера, що він не в змозі давати показання навіть за допомогою відеозв’язку», – заявив адвокат потерпілого Олів’є Розато на початку судового розгляду 7 грудня.

Двоє чоловіків були заарештовані в Німеччині в лютому 2018 року, через 20 місяців після того, як Бейч отримав тілесні ушкодження. Вони прямували на матч за участю московського «Спартака» в Іспанії.

З моменту арешту обидва перебувають під вартою у Франції.

XS
SM
MD
LG