Доступність посилання

ТОП новини

ДТП в центрі Києва: водію повідомили про підозру


Дії чоловіка кваліфікували як порушення правил дорожнього руху, яке спричинило смерть кількох людей
Дії чоловіка кваліфікували як порушення правил дорожнього руху, яке спричинило смерть кількох людей

Водію, який спричинив дорожньо-транспортну пригоду в Києві, повідомили про підозру. Про це заявила Київська міська прокуратура.

Дії чоловіка кваліфікували як порушення правил дорожнього руху, яке спричинило смерть кількох людей.

«Наразі водія затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Підозрюваний госпіталізований до лікарні, де перебуває під охороною. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу», – йдеться в повідомленні прокуратури.

Згідно з кваліфікацією, 66-річному водію загрожує від п’яти до десяти років ув’язнення з позбавленням права на керування транспортом на термін до трьох років.

Київська прокуратура уточнила дані щодо загиблих – це дві жінки 79 і 30 років, які загинули на місці. Ще трьох людей, які були в одному з пошкоджених автомобілів, госпіталізували, серед них – п’ятимісячна дитина. За даними правоохоронців, експрес-тест не виявив слідів алкоголю в крові водія.

30 жовтня автомобіль Land Rover, водій якого, за даними прокуратури, втратив контроль над керуванням, заїхав на пішохідну зону на майдані Незалежності, в’їхав у зупинку громадського транспорту та протаранив кілька авто. Двоє людей загинули, четверо отримали травми.

XS
SM
MD
LG