RU
 

У РФ актора Михайла Єфремова взяли під арешт

Корреспондент.net,  9 червня 2020, 20:23
0
2201
У РФ актора Михайла Єфремова взяли під арешт
Фото: argumentua.com
Михайла Єфремова взяли під арешт

За годину до смертельної аварії актор побував у пабі і пробув там півгодини. Тим часом правоохоронці після смерті потерпілого в ДТП змінили винуватцю кваліфікацію і запобіжний захід.

 
У Москві заарештували російського актора Михайла Єфремова, який напередодні влаштував смертельну ДТП в центрі Москви. Раніше він був відпущений під підписку про невиїзд. Про це у вівторок, 9 червня, повідомляє прес-служба МВС РФ.
 
Також російські ЗМІ оприлюднили відео з камер спостереження, судячи з якого, за годину до аварії Єфремов приїхав у паб і пробув там близько півгодини.
 
Напередодні заслужений артист РФ Михайло Єфремов став винуватцем аварії на Смоленській площі російської столиці. Він на своєму джипі Гранд-Черокі вилетів на зустрічну смугу і врізався в автомобіль Лада з вантажним відсіком. Вранці у вівторок водій Лади помер у лікарні від множинних травм і значної крововтрати. За даними російських ЗМІ, загиблий водій - кур'єр одного з Інтернет-магазинів доставки продуктів додому.
 
Єфремова затримали поліцейські на місці події. За результатами медичного огляду було доведено наявність алкоголю і наркотиків у крові артиста. Згодом він був відпущений під підписку про невиїзд.
 
Спочатку щодо Єфремова було порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого статтею про порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів. Пізніше у зв'язку зі смертю потерпілого справа була перекваліфікована на діяння, що призвело з необережності смерть людини. Єфремову загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 12 років.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: РоссияДТПарестактерзадержание
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі