RU
 

Сущенка привезли з колонії в Москву - ЗМІ

Корреспондент.net,  29 серпня 2019, 17:48
0
205
Сущенка привезли з колонії в Москву - ЗМІ
Фото: Прямой
Засуджений в РФ український журналіст Роман Сущенко

Український журналіст Роман Сущенко зараз знаходиться в СІЗО Лефортово, стверджують у Громадській спостережній комісії Москви.

 
Засуджений в Росії український журналіст Роман Сущенко доставлений з колонії в московське СІЗО Лефортово. Про це в четвер, 29 серпня, повідомляє РІА Новости з посиланням на відповідального секретаря Громадської спостережної комісії Москви Івана Мельникова.
 
З чим це пов'язано, офіційних коментарів немає.
 
"Засудженого за шпигунство українця Романа Сущенка доставили в СІЗО Лефортово", - сказав Мельников, не уточнюючи деталі.
 
Нагадаємо, 30 вересня 2016 року Роман Сущенко був затриманий у Москві, йому пред'явили звинувачення у шпигунстві. 4 червня 2018 року журналіст був засуджений до 12 років ув'язнення в колонії суворого режиму. Пізніше Верховний суд РФ визнав це рішення законним.
 
Раніше ЗМІ повідомляли, що український режисер Олег Сенцов перевезений в московське СІЗО в рамках підготовки обміну утримуваних осіб між РФ і Україною.
 
Також заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу, нардеп Ахтем Чийгоз анонсував звільнення утримуваних в Росії українських в'язнів уже в п'ятницю, 30 серпня.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: РоссияУкраинажурналистСИЗО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі