RU
 

Росія спрощує отримання посвідки на проживання

Корреспондент.net,  7 травня 2019, 14:34
0
183
Росія спрощує отримання посвідки на проживання
Фото: ntv.ru
Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв

Уряд РФ розширює кількість потенційних претендентів на отримання посвідки на проживання в країні.

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв заявив, що коло іноземних громадян, які зможуть отримати посвідку на проживання в Росії без дозволу на тимчасове проживання, буде розширено. Про це у вівторок, 7 травня повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Що стосується посвідки на проживання, ми розширюємо коло осіб, які можуть її отримати без дозволу на тимчасове проживання. Йдеться про людей, які народилися на території Російської Радянської Федеративної Соціалістичної Республіки і мали радянське громадянство, а також тих, хто був депортований з території Кримської автономної союзної республіки, їхніх родичів по прямій лінії", - сказав Медведєв на засіданні уряду.

Він зазначив, що посвідку на проживання зможуть отримати діти, які народилися в Росії і яких усиновили іноземці та висококваліфіковані фахівці.

Раніше Путін підписав новий указ, яким українським переселенцям дозволяється видавати громадянство за спрощеною процедурою.

Нагадаємо, 24 квітня президент Росії Володимир Путін підписав указ про спрощене отримання російських паспортів жителями окремих районів Луганської та Донецької областей України.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: РоссияМедведев
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі