RU
 

У Москві засудили українця за контрабанду запчастин для Армати

Корреспондент.net,  24 квітня 2019, 17:02
0
178
У Москві засудили українця за контрабанду запчастин для Армати
Фото: sud.ua
У Росії українця засудили за контрабанду запчастин для військової техніки

Суд визнав чоловіка винним і постановив його відпустити в залі суду, оскільки свій термін він відбув під час судового розгляду.

Таганський суд Москви в середу, 24 квітня, визнав громадянина України Андрія Гашенка винним в підготовці контрабанди запчастин для військової техніки, повідомляє Интерфакс з посиланням на дані суду.

"Вироком суду Гашенкові призначено покарання у вигляді одного року і чотирьох місяців колонії загального режиму. Однак підсудний був звільнений в залі суду, оскільки дане покарання він відбув, перебуваючи під вартою в ході попереднього та судового розгляду", - сказав співрозмовник агентства.

Гашенко визнаний винним в підготовці незаконного переміщення через кордон запчастин для військової техніки.

За даними слідства, Гашенко нібито домовився в Москві про придбання 40 конденсаторів для бронетехніки (Т-90 і Армати) і збирався переправити їх на територію України. Він був затриманий в кінці травня 2018 року за передачі першої партії в кількості 10 штук.

Зазначається, що Гашенко визнав провину і розкаявся в скоєному, в зв'язку з цим судовий процес стосовно нього пройшов в особливому порядку.

Нагадаємо, раніше суд в Москві продовжив арешт затриманим українським морякам.

Перед цим російський суд засудив Гриба до шести років колонії загального режиму за звинуваченням в пособництві тероризму.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Россиясудконтрабанда
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі