RU
 

У ФСБ заявили про затримання партії цукерок Roshen

Корреспондент.net,  24 січня 2019, 08:19
0
644
У ФСБ заявили про затримання партії цукерок Roshen
Фото: ZN.UA
Обсяг вилученої партії не уточнюється

Товар передали співробітникам мобільної групи митниці в Оренбурзі для проведення розгляду.

Співробітники російської ФСБ припинили ввезення партії кондитерських виробів фабрики Roshen в Оренбурзькій області. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на регіональне прикордонне управління ФСБ у четвер, 24 січня.

"Прикордонним управлінням ФСБ Росії в Оренбурзькій області в пунктах пропуску управління запобігли незаконному ввезенню до Росії великої партії санкційних товарів - кондитерських виробів виробництва української фабрики Roshen", - йдеться в повідомленні.

Товар передали співробітникам мобільної групи оренбурзької митниці для проведення розгляду. Обсяг вилученої партії не уточнюється.

Зазначимо, що Росспоживнагляд ще в липні 2013 року заборонив імпорт в Росію продукції Roshen. Російське відомство висунуло претензії до якості продукції української компанії.

Нагадаємо, в грудні 2018 року Басманний суд Москви вкотре продовжив арешт нерухомого майна і земельних ділянок Липецької кондитерської фабрики Roshen, яка належить президенту України Петру Порошенкові.

З 1 квітня 2017 року на Липецькій фабриці було повністю зупинено виробництво. Також свою діяльність зупинив торговий дім і склад готової продукції. Потужності фабрики законсервовані, персонал скорочений.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: РоссияУкраинаФСБПорошенкоRoshenкондитерская фабрика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі