RU
 

У Кемеровській області РФ масове отруєння дітей хлором

Корреспондент.net,  10 квітня 2018, 11:20
0
372
У Кемеровській області РФ масове отруєння дітей хлором
Фото: пресс-служба Администрации Кемеровской области
У басейні Олімпієць у місті Мискі Кемеровської області РФ масово отруїлися діти

У басейні російського міста Мискі отримали отруєння хлором 12 дітей, четверо з них перебувають у реанімації. Життю дітей нічого не загрожує, кажуть лікарі.

 
У місті Мискі Кемеровській області РФ потрапили в лікарню з ознаками отруєння хлором 12 дітей. Про це у вівторок, 10 квітня, повідомляє агентство Інтерфакс з посиланням на мерію міста.
 
"Під наглядом лікарів перебувають 12 дітей, госпіталізованих з ознаками отруєння хлором у басейні Олімпієць в місті Мискі (Кемеровська область)", - йдеться в повідомленні.
 
Четверо дітей перебувають у реанімації.
 
"У дитячому та реанімаційному відділеннях Мисковської міської лікарні перебувають по чотири дитини, ще чотири дитини спрямовані до міської дитячої клінічної лікарні №7 Новокузнецька. За інформацією медиків, загрози для життя дітей немає", - уточнює агентство.
 
Робота басейну припинена на три дні, питання про подальшу експлуатацію буде вирішене після повторного аналізу води і повітря фахівцями Росспоживнагляду.
 
Інцидент стався в понеділок. На момент події в приміщенні басейну перебували 27 осіб: 25 дітей, тренер і медпрацівник.
 
Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу за статтею про надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки життя або здоров'я споживачів. За версією слідства, концентрація хлору в повітрі басейну була токсичною. За попередньою версією, це сталося через те, що в бак для знезараження води помилково було додано засіб для зниження вмісту кислоти у воді, що викликало хімічну реакцію.
 
 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Россиядетибассейнотравление
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі