RU
 

Росії заборонили виставляти військову техніку на авіасалоні Фарнборо

Корреспондент.net,  21 листопада 2017, 11:19
0
375
Росії заборонили виставляти військову техніку на авіасалоні Фарнборо
Демонстраційні польоти на Фарнборо-2016

Російські чиновники вже заявили про недобросовісну конкуренцію з боку британських партнерів.

Організатори міжнародного авіакосмічного салону Фарнборо у Великобританії заборонили Росії виставляти продукцію військового призначення на виставці в 2018 році.

Про це у вівторок, 21 листопада, повідомляє Интерфакс з посиланням на заступника директора Федеральної служби з військово-технічного співробітництва (ФСВТС) Росії Анатолія Пунчука.

За його словами, таке рішення виніс оргкомітет Фарнборо.

"Жалкуємо, що в результаті такого рішення ми не зможемо використовувати цей майданчик для обміну досвідом і демонстрації наших можливостей", - сказав Пунчук.

Він додав, що раніше ФСВТС Росії визначило Рособоронекспорт організатором російської експозиції військової техніки на Фарнборо, але тепер це рішення скасоване.

"Таким чином, ми і тут зіштовхуємося з прикладом недобросовісної конкуренції", - вважає Пунчук.

Нагадаємо, авіасалон Фарнборо триватиме з 16 по 22 липня 2018 року. У 2014 і в 2016 році РФ зіштовхувалася з труднощами щодо участі в даній виставці. Три роки тому російська делегація не змогла потрапити до Великобританії через відмову у візах, в 2016 році Ростех і низка інших корпорацій через санкції повезли на виставку тільки цивільну продукцію.

Як повідомляв Кореспондент.net, раніше українські літаки показали на авіасалоні в Дубаї - Dubai Air Show. Були представлені два транспортні літаки Антонов - Ан-132D і військово-транспортний літак короткого зльоту і посадки Ан-70.

ТЕГИ: РоссиявыставкаавиациясамолетВеликобританиясамолеты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі