RU
 

Обвалення будинку в Маямі: з-під завалів дістали тіло 7-річної дівчинки

Текст: ,  3 липня 2021, 03:57
0
546
Обвалення будинку в Маямі: з-під завалів дістали тіло 7-річної дівчинки
Фото: twitter.com/AztecaAmerica
Рятувальна операція триває

З початку пошуково-рятувальної операції з-під завалів не вдалося дістати жодного вцілілого мешканця будинку.

 
У США число загиблих внаслідок обвалення 12-поверхового житлового будинку в містечку Серфсайд округу Маямі-Дейд штату Флорида збільшилося до 22, включаючи трьох дітей, інформує в ніч на суботу, 3 липня, агентство The Associated Press.
 
Відзначається, що на дев'ятий день після катастрофи рятувальники витягли з-під завалів тіла чотирьох загиблих, в тому числі семирічної дівчинки.
 
При цьому кількість зниклих безвісти зменшилася зі 145 відразу до 126, оскільки з деякими потенційними потерпілими вдалося встановити контакт, і вони виявилися "живими та здоровими".
 
За даними видання, з початку пошуково-рятувальної операції, яка триває цілодобово, з-під завалів не вдалося дістати жодного вцілілого мешканця будинку. Під завалами, як припускають, перебувають громадяни як мінімум дев'яти країн, зокрема США, Росії, Ізраїлю та ряду латиноамериканських держав.

Нагадаємо, багатоповерховий будинок звалився в ніч на 24 червня. На місці трагедії працюють позмінно близько 400 рятувальників. Їм на допомогу також прибули десять ізраїльських військових-фахівців в області інженерної справи.
 
1 липня місце катастрофи відвідав президент США Джо Байден із дружиною. Глава держави припустив, що глобальне потепління могло стати однією з причин обвалення будівлі.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: СШАФлоридажертвыдевочкаобрушениеМайамипогибшие
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі