RU
 

Сестра Брітні Спірс зажадала від Ілона Маска зважити на кішок

Корреспондент.net,  17 січня 2021, 06:35
0
971
Сестра Брітні Спірс зажадала від Ілона Маска зважити на кішок
Фото: JOHN SHEARER/GETTY
Молодша сестра Брітні Спірс Джеймі Лінн

Дівчина побажала, щоб її вимогу довели до генерального директора компанії-виробника автомобілів Ілона Маска.

Молодша сестра американської співачки Брітні Спірс Джеймі Лінн звинуватила главу компанії Tesla в смерті її кішок. Про це в суботу, 16 січня, пише TMZ.

Дівчина стверджує, що двигун автомобілів Tesla настільки тихий, що тварини не чують його і не розуміють, коли машина починає здавати назад. Через цей "дефект" Лінн позбулася кішок. Дівчина не розповіла, що саме сталося з її вихованцями, однак зауважила, що все закінчилося трагедією.

"Я навіть не хочу рахувати, скільки кішок ми втратили. Tesla - це тихий вбивця кішок, і це проблема, яку ми дійсно повинні вирішити. Потрібно, щоб машина видавала якийсь звук, який стривожить тварин, щоб вони могли вчасно втекти", - запропонувала вона.

Відомо, що на відміну від автомобілів з бензиновим двигуном електромобілі не видають багато шуму. Згідно з новими правилами експлуатації, американські електромобілі повинні подавати сигнали під час руху зі швидкістю менше 18,6 миль на годину (30 км/год).

Нагадаємо, національне управління дорожньої безпеки (NHTSA) при Міністерстві транспорту США направило листа керівництву компанії Tesla з вимогою відкликати 158 тисяч електромобілів через дефекти в блоці управління.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: автомобилиБритни СпирскошкиTesla Motors
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі