RU
 

COVID-вакцину Pfizer і BioNTech схвалили в Сінгапурі

Корреспондент.net,  14 грудня 2020, 16:43
0
50
COVID-вакцину Pfizer і BioNTech схвалили в Сінгапурі
Сінгапур схвалив вакцину Pfizer і BioNTech

Схвалення має тимчасовий характер, а повну реєстрацію дадуть тільки коли ефективність вакцини буде доведена в довгостроковій перспективі.

 
У Сінгапурі Управління медичних наук (Health Sciences Authority - HSA) схвалило вакцину від коронавірусу компаній Pfizer і BioNTech. Про це повідомляє прес-служба HSA в понеділок, 14 грудня.
 
"Управління медичних наук Сінгапуру сьогодні видало дозвіл ... на використання вакцини Pfizer і BioNTech проти коронавірусу в Сінгапурі", - сказано в повідомленні.
 
Схвалення має тимчасовий характер. Повну реєстрацію препарат пройде після того, як компанії Pfizer і BioNTech доведуть ефективність і дієвість вакцини в довгостроковій перспективі.
 
При цьому перша партія надійде в країну вже в кінці грудня 2020 року, наголосив у своєму зверненні до нації прем'єр-міністр Сінгапуру Лі Сянь Лун.
 
"Ми також очікуємо, що інші вакцини будуть поставлені в Сінгапур в майбутні місяці. Якщо все піде за планом, до третього кварталу 2021 року в нас буде достатньо вакцин для всіх жителів Сінгапуру", - сказав прем'єр-міністр.
 
Водночас міністерство охорони здоров'я країни виступило з рекомендацією в першу чергу провести добровільну вакцинацію серед дорослого населення, особливо найбільш вразливих груп: співробітників сфери охорони здоров'я та літніх людей.
 
"Я і мої колеги, у тому числі ті, хто постарше, прищепимося одними з перших. Так ми хочемо показати вам, особливо літнім людям, як я, що ми віримо в безпеку вакцин", - додав Лі Сянь Лун.
 
 
Також повідомлялося, що в Канаду прибула перша партія вакцин Pfizer-BioNTech. Проте очільник уряду Жастін Трюдо закликав жителів Канади продовжувати зберігати пильність: носити маски, мити руки, уникати скупчень.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Коронавірус
AstraZeneca відкликає свою вакцину проти COVID-19 у всьому світі
Вчені розробили універсальну вакцину від коронавірусу - The Guardian
ВООЗ планує підписати угоду що запобігання пандемій
За тиждень від COVID-19 і грипу в Україні померли 28 людей
В Україну завезли 254 тис. доз омікрон-специфічної вакцини проти COVID-19
СПЕЦТЕМА: Коронавірус
ТЕГИ: вакцинаСингапурпандемиявакцинация
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі