RU
 

Пасажирський рейс авіакомпанії Wizz Air зірвався через комах

Корреспондент.net,  26 листопада 2020, 01:24
0
5280
Пасажирський рейс авіакомпанії Wizz Air зірвався через комах
Фото: Daily Mail
Комахи відклали яйця в приладову панель в кабіні пілотів

Перед вильотом літак авіокомпанії був перевірений, й тоді нічого підозрілого помічено не було.

 

Комахи відклали яйця в приладову панель в кабіні пілотів і зірвали рейс. Згідно з наявними даними, личинки вивели  датчики швидкості з ладу. Про це в середу, 25 листопада, повідомляє Daily Mail.
 
За даними таблоїду, личинки вивели  датчики швидкості з ладу, і пілотам довелося відмовитися від зльоту два рази поспіль. Спочатку, за їхніми словами, індикатор показував збільшення швидкості в міру того, як лайнер рухався смугою. Але потім прилад різко відмовив, і відмітка опустилася до нуля.
 
Стало відомо про те, що на борту лайнера не було пасажирів. Причиною є те, що даний рейс став першим за кілька тижнів після введених обмежень через коронавірусну інфекцію.
 
"Перед вильотом літак перевірили і підготували до польоту, пілоти самостійно оглянули його, перш ніж включити двигуни, проте не помітили нічого підозрілого", - пише видання.
 
Тепер авіакомпанія ввела нові вимоги. Так, перед вильотом необхідно прочищати механізми, щоб все працювало так, як треба. Більш того, перевізник прийняв рішення змінити кришки датчика на нові.
 
Раніше Korrespondent.net писав, що в США з'явилися гігантські шершні-вбивці. Комаха може прижитися в Новому Світі і знищити популяції бджіл.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: авиацияавиаперелетнасекомыеWizz airрейс
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі