RU
 

Коронавірус у Німеччині: рекордні 21,5 тисячі випадків за добу

Українська служба DW,  6 листопада 2020, 09:01
0
333
Коронавірус у Німеччині: рекордні 21,5 тисячі випадків за добу
Фото: DPA
Медсестра у палаті інтенсивної терапії в клініці у німецькому Ессені

Кількість нових підтверджених випадків інфікування коронавірусом у ФРН б'є рекорд другий день поспіль. Вперше ця цифра перевищила 20 тисяч.

У Німеччині протягом минулої доби підтвердили 21 506 випадків інфікування коронавірусом, що є новим рекордним показником у країні, повідомив у п'ятницю, 6 листопада, Інститут Роберта Коха (RKI). Також зафіксовано 166 летальних випадків внаслідок ускладнень, викликаних захворюванням на COVID-19.

Кількість нових випадків інфікування у ФРН протягом доби вперше перевищила 20 тисяч. Напередодні, 5 листопада, Інститут Коха повідомляв про 19 990 нових випадків, що також було рекордним показником. З початку епідемії COVID-19 у Німеччині інфікування вірусом було підтверджено загалом у понад 619 тисяч осіб. На даний момент зафіксовано 11 096 летальних випадків.

У Німеччині з 2 листопада через значне зростання випадків зараження коронавірусом запровадили нові обмеження. У країні закриті всі заклади громадського харчування, культурні та розважальні заклади, а футбольні матчі та інші заходи професійного спорту відбуваються за порожніх трибун. Також зачинені косметичні й масажні салони, студії татуювання. Робота перукарень дозволена за умов дотримання суворих заходів гігієни.

Магазини працюють, але вони повинні обмежити кількість клієнтів у приміщеннях. Школи і дитсадки відкриті, людям можуть зустрічатися у кількості не більше десяти осіб і не більше ніж з двох домогосподарств. Також туристи не можуть зупинятися у німецьких готелях.

Джерело: Українська служба DW


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Коронавірус
AstraZeneca відкликає свою вакцину проти COVID-19 у всьому світі
Вчені розробили універсальну вакцину від коронавірусу - The Guardian
ВООЗ планує підписати угоду що запобігання пандемій
За тиждень від COVID-19 і грипу в Україні померли 28 людей
В Україну завезли 254 тис. доз омікрон-специфічної вакцини проти COVID-19
СПЕЦТЕМА: Коронавірус
ТЕГИ: медицинапандемиякарантин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі