RU
 

У США достроково проголосували 100 млн виборців

Корреспондент.net,  3 листопада 2020, 17:21
0
311
У США достроково проголосували 100 млн виборців
У США достроково проголосували рекордні 100 млн виборців

Дострокові голоси склали більш як 47% від загального числа виборців - люди вважали за краще голосувати достроково через епідемію коронавірусу в країні.

 
На виборах президента США достроково проголосували рекордні понад 100 млн виборців. Про це повідомляє CNN у вівторок, 3 листопада.
 
Дострокові голоси складають більш як 47% від загального числа виборців. При цьому в 21 штаті і Вашингтоні проголосували вже більше половини виборців, а мінімум у шести штатах - Техасі, Гаваях, Неваді, Вашингтоні, Арізоні і Монтані - явка вже перевищила загальну явку на виборах 2016 року.
 
Крім того, ще в семи штатах достроково проголосували близько 90% виборців, які в цілому взяли участь у голосуванні в 2016 році. Це Північна Кароліна, Орегон, Колорадо, Нью-Мексико, Джорджія, Флорида і Теннессі. У загальнонаціональному вимірі, ці понад 100 млн бюлетенів становлять вже 73% від всієї явки на президентських виборах 2016 року.
 
У той же час, лише трохи менше половини виборців, що проголосували достроково - з 16 штатів, які вважаються "ключовими" у визначенні переможця президентських виборів.
 
Відзначимо, що така ситуація зумовлена ​​епідемією коронавірусу, яка забрала в США життя понад 230 тисяч людей.
 
Нагадаємо, що раніше Байден переміг на дільниці, що відкривала вибори в США. Всі п'ятеро жителів селища відразу після півночі проголосували за кандидата від Демократичної партії.
 
Також у Білому домі розповіли, на що сподівається Трамп. Трамп упевнений, що опитування за поточною президентською кампанією помилкові, як і в 2016 році.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Вибори у США
Трамп пообіцяв залучити армію до вислання нелегалів із США
Байден відповів Трампу, щодо дебатів
Байден і Трамп мають однакові рейтинги - опитування
Microsoft заявила по спроби РФ вплинути на вибори у США
Медіа закликали Байдена та Трампа провести дебати
СПЕЦТЕМА: Вибори у СШАКоронавірус
ТЕГИ: США
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі