RU
 

Німеччина продовжує приймати біженців з Греції

Українська служба DW,  23 жовтня 2020, 07:49
0
132
Німеччина продовжує приймати біженців з Греції
Фото: DPA
Мігранти з Греції під час прибуття до Німеччини (вересень 2020 року)

Ще 104 біженці, з яких багато дітей і неповнолітніх, прибули літаком з Греції до Німеччини. З квітня поточного року Німеччина прийняла з Греції загалом 1009 шукачів притулку.

До Німеччини прибув ще один рейс з Греції з біженцями на борту. У четвер, 22 жовтня, в аеропорту міста Ганновер сів літак зі 104 шукачами притулку на борту. За даними міністерства внутрішніх справ ФРН, цим рейсом прибули, зокрема, 17 хворих дітей з їхніми родинами, а також 27 неповнолітніх біженців без супроводу.

У вересні після пожежі в таборі для біженців "Морія" на осторові Лесбос, коли без даху над головою залишились 12 тисяч людей, уряд ФРН ухвалив рішення прийняти ще 1 553 біженці, які перебували на грецьких островах. Щоправда, йшлося винятково про тих осіб, право на захист яких раніше було підтверджено владою Греції.

Крім того, уряд у Берліні також вирішив прийняти з Греції 243 хворих дітей-біженців разом з їхніми сім'ями. Як зазначили в МВС ФРН, від квітня поточного року Німеччина прийняла в цілому 1009 біженців з Греції.

До Німеччини з Греції прибув літак із біженцями

Усі біженці, які прибувають з Греції, розподіляються між різними федеральними землями, готовими їх прийняти, наголошують у МВС ФРН.

Джерело: Українська служба DW


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Грециямигранты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі