RU
 

Мінфін США розширив санкційний список щодо Ірану

Корреспондент.net,  20 жовтня 2020, 02:25
0
67
Мінфін США розширив санкційний список щодо Ірану
Фото: ТВ Центр
Активи фізичних і юридичних осіб у США будуть заморожені

Активи фізичних і юридичних осіб із переліку будуть заморожені, а американські громадяни і компанії не зможуть мати з ними ніяких справ.

 
Міністерство фінансів США включило до "чорного" списку щодо Ірану двох громадян Китаю, одного австралійця, а також шість китайських і одну австралійську компанію за підтримку тероризму. Про це в понеділок, 19 жовтня, повідомили на сайті відомства.
 
Так, за даними прес-служби Мінфіну, китайські громадяни і компанії потрапили під обмеження за надання підтримки іранській транспортній компанії IRISL (Islamic Republic of Iran Shipping Lines), яка, за інформацією відомства, допомагає армії Ірану.
 
Водночас житель Австралії Ахмед Лукман Таліб і його компанія потрапили під санкції за надання фінансової та матеріальної підтримки тероризму. Австралійця звинуватили в тому, що він допомагав терористичному угрупованню Аль-Каїда - торгував дорогоцінними каменями, а отримані гроші направляв бойовикам, повідомили в американському міністерстві.
 
Тепер активи згаданих фізичних і юридичних осіб у США будуть заморожені, а американські громадяни і компанії не зможуть мати з ними ніяких справ.
 
Як повідомлялося, в Тегерані заявили про намір торгувати зброєю. Міністр оборони повідомив, що Іран планує значно більше зброї експортувати, ніж імпортувати.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: СШАТерроризмИранчерный списоксанкции
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі