RU
 

COVID-19 у ФРН: рекордна добова кількість нових випадків

Українська служба DW,  15 жовтня 2020, 09:27
0
459
COVID-19 у ФРН: рекордна добова кількість нових випадків
Фото: DPA
Тестування на коронавірус у Нижній Саксонії (архівне фото)

У Німеччині зафіксували рекордну кількість нових випадків зараження коронавірусом за добу - 6638. Померли 33 людини, в яких підтвердили зараження коронавірусом.

У Німеччині підтвердили 6638 нових випадків інфікування коронавірусом за добу, що є рекордним показником для країни з початку пандемії. Про це вранці у четвер, 15 жовтня, повідомив Інститут імені Роберта Коха (RKI), дані якого базуються на інформації з управлінь охорони здоров'я органів місцевої влади. Також за минулу добу повідомили про 33 смертельних випадки з підтвердженим зараженням коронавірусом.

За даними RKI, про попередню максимальну кількість заражень за добу в Німеччині повідомляли 2 квітня - 6554 нових випадки. Наприкінці березня - на початку квітня у ФРН фіксували найбільшу кількість заражень за період пандемії. Утім, у той час робили значно менше тестів на коронавірус, а тому припускають, що весною суттєво вищим було число випадків зараження, які не відображені в статистиці, зазначає агентство новин dpa. З часом кількість тестувань у країні зросла, із середини серпня вона коливалася між 1,1 мільйона і 1,2 мільйона на тиждень.

Загальна кількість випадків зараження в Німеччині з початку пандемії зросла до понад 341 тисяч, а кількість смертельних випадків - до 9710.

Напередодні канцлерка Німеччини Анґела Меркель (Angela Merkel) та глави урядів федеральних земель домовилися про посилення протиепідемічних заходів у країні. У регіонах з високими темпами поширення коронавірусу бари, ресторани та інші заклади громадського харчування закриватимуться о 23:00, а кількість учасників приватних вечірок і зустрічей обмежуватиметься 10 особами з максимум двох домогосподарств. Також в деяких регіонах передбачається розширення маскового режиму у всіх місцях, де протягом тривалого часу скупчуються люди.

Джерело: Українська служба DW


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Коронавірус
ВООЗ планує підписати угоду що запобігання пандемій
За тиждень від COVID-19 і грипу в Україні померли 28 людей
В Україну завезли 254 тис. доз омікрон-специфічної вакцини проти COVID-19
У МОЗ пояснили, чи сформувався в Україні "колективний" імунітет до COVID-19
Коронавірус в Україні: Омікрон витіснив Дельту й Альфу
СПЕЦТЕМА: Коронавірус
ТЕГИ: рекордпандемия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі