RU
 

У Бейруті прогримів вибух у житловому кварталі

Корреспондент.net,  9 жовтня 2020, 23:59
0
488
У Бейруті прогримів вибух у житловому кварталі
Фото: twitter.com/BeirutCityGuide
Рятувальники локалізували вогнище спалаху

Рятувальники локалізували пожежу і зайнялися порятунком людей, які вибралися зі своїх квартир на дахи будинків.

 
У столиці Лівану Бейруті стався вибух резервуару з мазутом, у результаті якого спалахнула пожежа. За останніми даними, загинули чотири людини, ще понад 50 отримали поранення. Про це у п'ятницю, 9 жовтня, повідомив телеканал Al Jadeed.
 
Відзначається, що резервуар знаходився у підвальному приміщенні одного з будинків у густонаселеному кварталі на заході міста - Тарік-ель-Джедіда. У тому підвалі працював електрогенератор, який подавав світло у квартири в періоди відключення міської мережі електропостачання.
 
За словами очевидця трагедії, рятувальники локалізували вогнище загоряння і зайнялися порятунком людей, які вибралися зі своїх квартир на дахи будинків.
 
Серед причин вибуху поліція розглядає навмисний підпал.
 
Як уточнили в агентстві РІА Новости, генератор у підвалі будинку, для якого тут же зберігали солярку, забезпечував електрику всій вулиці, коли відключали державне постачання.
 
Усіх жителів кварталу евакуювали. Також вдалося врятувати з-під завалів маленьку дівчинку.
 
"Через 2 години після вибуху рятувальникам вдалося визволити з-під завалів однієї з квартир однорічну дівчинку, вона жива", - зазначено в повідомленні.
 
 
 
 
Нагадаємо, 4 серпня в порту Бейрута стався потужний вибух, який зруйнував значну частину міста. Загинули близько 200 осіб, понад 6 тисяч були травмовані.
 
За офіційною версією, в гавані здетонувало 2750 тонн селітри. Після цього в порту було знайдено ще кілька тонн аміачної селітри.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Ливантопливовидеофотожертвы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі