RU
 

Єреван і Баку винять один одного в обстрілах

Корреспондент.net,  5 жовтня 2020, 10:32
0
497
Єреван і Баку винять один одного в обстрілах
Руйнування в Степанакерті

В Єревані заявили про обстріл Степанакерта, а в Баку повідомили, що противник стріляє по містах Бейляган, Барда та Тертер.

 
Міністерство оборони Вірменії заявило про те, що місто Степанакерт (азерб. Ханкенді) в Нагірному Карабасі піддався в понеділок ракетному обстрілу з боку Збройних сил Азербайджану. Своєю чергою, Міноборони Азербайджану в понеділок, 5 жовтня, заявило, що міста Бейляган, Барда та Тертер на лінії зіткнення в Карабасі піддаються обстрілу з вірменської сторони.
 
"Наразі противник з великою інтенсивністю завдає по Степанакерту ракетні удари", - написала вранці в понеділок на своїй сторінці в Facebook прес-секретар оборонного відомства країни Шушан Степанян.
 
Пізніше вона повідомила, що "противник відновив наступальні дії в південному напрямку Арцахського фронту. Ведуться запеклі бої. Підрозділи Армії оборони наносять гідну відповідь ворожим силам".
 
Своєю чергою, Міноборони Азербайджану заявило в понеділок, що міста Бейляган, Барда та Тертер на лінії зіткнення в Карабасі піддаються обстрілу з вірменської сторони.
 
"Наразі міста Бейляган, Барда та Тертер піддаються обстрілу з боку ЗС Вірменії. Здійснюються адекватні заходи", - заявили в прес-службі азербайджанського оборонного відомства.
 
 
Нагадаємо, напередодні Вірменія звинуватила Азербайджан у застосуванні Смерча по військовому аеропорту великого азербайджанського міста Гянджі.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Конфлікт у Нагірному Карабасі
Азербайджан і Вірменія встановили перший прикордонний стовп
Вірменія та Азербайджан вперше узгодили делімітацію ділянки кордону
Кремль підтвердив виведення "миротворців" з Карабаху
Російські "миротворці" покидають Карабах - ЗМІ
Азербайджан вимагає від Вірменії звільнення чотирьох сіл
СПЕЦТЕМА: Конфлікт у Нагірному Карабасі
ТЕГИ: Карабахобстрелнагорный карабах
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі