RU
 

Мінськ ввів санкції проти Британії та Канади

Корреспондент.net,  2 жовтня 2020, 16:56
1
220
Мінськ ввів санкції проти Британії та Канади
Фото: belta.by
МЗС Білорусі

У Міністерстві закордонних справ країни заявили, що ввели відповідні обмеження проти ряду чиновників двох країн.

 
Білорусь оголосила симетричні санкції щодо посадових осіб Великої Британії і Канади. Про це в п'ятницю, 2 жовтня, повідомляє прес-служба МЗС Білорусі.
 
"Ми вводимо симетричні обмеження щодо ряду посадових осіб Великої Британії і Канади", - сказав прес-секретар МЗС Анатолій Глаз.
 
Також він заявив, що візові санкції вводяться проти "найбільш упереджених і ангажованих щодо Білорусі" представників ЄС.
 
"Як ми і анонсували, від сьогодні за принципом взаємності ми вводимо візові санкції проти найбільш упереджених і ангажованих щодо нашої країни представників євроінституцій, включаючи Європарламент і країни - члени ЄС. Список багато в чому симетричний. На цьому етапі ми прийняли рішення його не публікувати", - заявив Глаз.
 
Нагадаємо, Британія і Канада 29 вересня запровадили санкції проти Лукашенка і семи високопоставлених чиновників Білорусі.
 
Нагадаємо, сьогодні євросанкції проти Білорусі набрали чинності. До "чорного" списку потрапили близько 40 білоруських чиновників, яких звинувачують у насильстві проти опозиції і фальсифікації підсумків президентських виборів.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: БеларусьКанадасанкцииВеликобритания
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі