RU
 

До Мінська стягнули військових і обмежили рух

Корреспондент.net,  27 вересня 2020, 14:55
0
1858
До Мінська стягнули військових і обмежили рух
У Білорусі 50-й день тривають протести

У МВС Білорусі заявили, що будуть обмежувати рух особистого і громадського транспорту. Під Стелою в Мінську стоїть колона БТР.

Влада Білорусі стягнула в центр Мінська військову техніку і обмежила рух транспорту. Про це повідомляє TUT.by в неділю, 27 вересня.

Близько Стели були помічені колони БТР. Також військова техніка розташована біля резиденції глави держави - Палацу незалежності. У числі інших очевидці побачили там автомобілі з колючим дротом, БМП і бронеавтомобілі.

"У ТЦ Галерея невідомі в масках і балаклавах, а також співробітники ОМОН перевіряють людей. Затримано як мінімум одного чоловіка, в руках у нього був букет з білих і червоних квітів", - сказано в матеріалі.

О 13:15 на вхід і вихід закрили центральні станції метро Площа Леніна, Жовтнева, Площа Перемоги, Площа Якуба Коласа, Купаловська, Немига, Фрунзенська. Потяги прямують без зупинки на даних станціях.

При цьому прес-секретар МВС Білорусі Ольга Чемоданова у Telegram заявила, що так силовики хочуть "уникнути НП".

"Сьогодні, 27 вересня, щоб уникнути надзвичайних подій міліцією вживатимуться заходи щодо обмеження руху як особистого, так і громадського транспорту, в тому числі метро", - написала Чемоданова і закликала не брати участі в несанкціонованих масових заходах.

Нагадаємо, що раніше Мінськ заявив про спробу підриву державного ладу зовнішніми силами. Мінськ відчуває зовнішнє втручання після спроби нав'язати "кольорову революцію", заявив глава МЗС Білорусі.

Також повідомлялося, що в Білорусі Тихановській готують "народну" інавгурацію. Опозиціонерка подякувала білорусам за довіру і закликала разом домагатися нових президентських виборів у країні.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: БеларусьпротестыпротестограничениеМинскакции протеста
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі