RU
 

Техас накрив тропічний шторм Бета

Корреспондент.net,  22 вересня 2020, 11:27
0
155
Техас накрив тропічний шторм Бета
Фото: globalnews.ca
Вулиці затопило водою

Шторм приніс на центральне узбережжя Техасу проливні дощі і затоплення. Максимальна швидкість вітру досягає 75 кілометрів на годину.

 
Узбережжя американського штату Техас в понеділок увечері накрив тропічний шторм Бета, який сформувався в п'ятницю в Атлантичному океані. Про це у вівторок, 22 вересня, повідомило агентство The Associated Press.
 
За даними Національного центру зі спостереження за ураганами США, швидкість поривів вітру в межах шторму досягає 20 м / с. Бета рухається в північно-західному напрямку зі швидкістю близько 6 км / год.
 
Шторм на цей час знаходиться приблизно в 35 кілометрах на північний захід від округу Матагорда і рухається на північний захід зі швидкістю шість кілометрів на годину. Максимальна швидкість вітру досягає 75 кілометрів на годину.
 
Повідомляється, що шторм приніс на центральне узбережжя Техасу проливні дощі.
 
 
______________________________________________
 
Тропічному шторму присвоюється ім'я, коли швидкість супроводжуючого його вітру досягає 62 кілометрів на годину. Шторм стає ураганом, коли швидкість вітру перевищує 119 кілометрів на годину.
 
Нагадаємо, тропічний шторм Бета сформувався в п'ятницю, 18 вересня. Тоді швидкість поривів вітру в межах шторму досягала 18 м / с.
 
Раніше ураган Саллі привів до загибелі однієї людини в американському штаті Алабама і викликав масштабну повінь.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: СШАнаводнениештормТехас
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі