RU
 

У Німеччині рекордна кількість заражень коронавірусом з квітня

Корреспондент.net,  17 вересня 2020, 16:28
0
452
У Німеччині рекордна кількість заражень коронавірусом з квітня
У Німеччині - найвища кількість заражень з квітня

Напередодні в Німеччині було зафіксовано понад 2 тисяч випадків COVID-19. Аналогічна ситуація спостерігається в Чехії.

 
У Німеччині напередодні виявили 2194 нових випадки коронавірусу - більше ніж, фіксувалося в квітні. Про це з посиланням на Інститут Роберта Коха пише DPA в четвер, 17 вересня.
 
При цьому це все ж, значно менше, ніж показники на піку першої хвилі - понад 6 тисяч випадків. У Німеччині наразі зареєстрували вже близько 266 тисяч підтверджених випадків коронавірусу, 9371 хворий помер.
 
Незважаючи на тенденцію до зростання щоденної кількості заражень вже з кінця липня, кількість смертей залишається низькою - лише кілька разів реєстрували понад 10 загиблих на добу, хоча на піку епідемії в Німеччині щодня вмирали більш як 300 пацієнтів.
 
Своєю чергою, в Чехії вперше з початку епідемії було зафіксовано понад 2 тисячі нових випадків коронавірусу за день, повідомляє Ceske Noviny. Так, напередодні в країні виявили коронавірус у 2139 осіб, що на 464 більше, ніж днем ​​раніше.
 
Зараз у країні налічується 17 619 активних випадків коронавірусу, при цьому у більшості інфікованих людей захворювання протікає в легкій формі.
 
У той же час, кількість госпіталізованих зростає - за останній тиждень число госпіталізацій зросло на третину. 81 пацієнт перебуває у важкому стані - це число за останній тиждень зросло на чверть.
 
Нагадаємо, що в Україні новий рекорд щодо хворих на COVID-19. За останню добу найбільше хворих було виявлено в Харківській області, Тернопільській області та Києві.
 
Також повідомлялося, що в ЗСУ новий рекорд із захворюваності на коронавірус. В армії хворіють на коронавірус 656 осіб. При цьому на самоізоляції перебувають ще 789 осіб.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Коронавірус
ВООЗ планує підписати угоду що запобігання пандемій
За тиждень від COVID-19 і грипу в Україні померли 28 людей
В Україну завезли 254 тис. доз омікрон-специфічної вакцини проти COVID-19
У МОЗ пояснили, чи сформувався в Україні "колективний" імунітет до COVID-19
Коронавірус в Україні: Омікрон витіснив Дельту й Альфу
СПЕЦТЕМА: Коронавірус
ТЕГИ: ГерманияэпидемияЧехияпандемия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі