RU
 

Рекордне число заражень коронавірусом за добу у Франції

Українська служба DW,  11 вересня 2020, 09:13
0
1079
Рекордне число заражень коронавірусом за добу у Франції
Фото: Reuters
У Франції добовий приріст заражень коронавірусом сягнув рекордного показника

З огляду на збільшення кількості заражень коронавірусом уряд Франції 11 вересня обговорюватиме посилення обмежень в країні. За минулу добу коронавірус виявлено у майже 10 тисяч людей, що є рекордом від початку епідемії.

У Франції добовий приріст заражень коронавірусом сягнув рекордного показника: протягом 24 годин зафіксовано 9843 випадки SARS-CoV-2, повідомляє у п'ятницю, 11 вересня, міністерство охорони здоров'я країни. Цей показник є найвищим від початку епідемії, до цього рекордним було число заражень, встановлене наприкінці березня - 7500.

Франція, де мешкають 67 мільйонів людей, є однією з найбільш уражених коронавірусом країн Європи. За даними Центру системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джонса Хопкінса (США), загалом в країні від початку пандемії зареєстровано майже 400 тисяч випадків зараження коронавірусом, померли понад 30 тисяч людей.

11 вересня уряд Франції проведе засідання, на якому обговорить подальші заходи протидії епідемії СOVID-19. Наукові консультанти уряду припускають, що відділення інтенсивної терапії в лікарнях можуть бути восени переповнені. У Франції, як і в інших країнах Європи, нині спостерігається збільшення числа заражень коронавірусом серед молоді.

Макрон перервав виступ через напад кашлю і зняв маску

Станом на зараз у Франції заборонені масові зібрання людей, масковий режим діє у навчальних закладах та в офісах. У Парижі та деяких інших містах носіння захисних масок запроваджено у громадських місцях, а також на вулицях. Зонами ризику визнані популярні серед туристів Париж та регіон Лазурового берега.

Джерело: Українська служба DW


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Коронавірус
ВООЗ планує підписати угоду що запобігання пандемій
За тиждень від COVID-19 і грипу в Україні померли 28 людей
В Україну завезли 254 тис. доз омікрон-специфічної вакцини проти COVID-19
У МОЗ пояснили, чи сформувався в Україні "колективний" імунітет до COVID-19
Коронавірус в Україні: Омікрон витіснив Дельту й Альфу
СПЕЦТЕМА: Коронавірус
ТЕГИ: Францияпандемия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі