RU
 

На Донбасі другий день зберігається тиша

Корреспондент.net,  10 вересня 2020, 08:09
1
72
На Донбасі другий день зберігається тиша
Фото: Пресс-центр штаба ООС / Facebook
На Донбасі дотримується режим припинення вогню

Паралельно з виконанням бойових завдань військові зі складу ООС беруть участь в гасінні вогнищ у Донецькій і Луганській областях.

Протягом минулої доби незаконні збройні формування не порушували режим припинення вогню на Донбасі. Про це в четвер, 10 вересня, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"За минулу добу, 9 вересня, порушень домовленостей, які були досягнуті 22 липня 2020 у рамках Тристоронньої контактної групи, не було. Режим тиші уздовж лінії розмежування зберігався в повній мірі", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі наголосили, що паралельно з виконанням бойових завдань підрозділи зі складу ООС й інших складових сил оборони залучалися до гасіння вогнищ в Донецькій і Луганській областях.

"Зокрема, за минулу добу ліквідовано пожежі поблизу населених пунктів Катеринівка, Новоселівка Друга, Чистий Лиман і Новозванівка", - сказано в повідомленні.

"З початку поточної доби, 10 вересня, в смугах відповідальності наших бригад обстрілів з боку супротивника не зафіксовано. Повний і всеосяжний режим припинення вогню зберігається в повній мірі", - повідомили в штабі.

Там зазначили, що захисники України готові до миттєвого реагування на будь-які дії противника.

Нагадаємо, напередодні на екстреному засіданні контактної групи було прийнято рішення про спільну інспекцію позицій військових у селища Шуми під Горлівкою.

Після цього глава "ДНР" Денис Пушилін заявив, що вирішив скасувати наказ про обстріл укріплень ЗСУ в районі селища Шуми.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: донбасссепаратисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі