RU
 

Лукашенко пояснив, для чого взяв у руки автомат

Корреспондент.net,  28 серпня 2020, 16:36
0
880
Лукашенко пояснив, для чого взяв у руки автомат
Фото: Скриншот видео
Автомат у президента Білорусі був без магазину з патронами

За словами президента, цим відеороликом він не хотів показати готовність стріляти у співгромадян, але наголосив на актуальності зовнішньої загрози.

 
Президент Білорусі Олександр Лукашенко знявся у відеоролику з автоматом, щоб показати готовність захищати країну від зовнішніх ворожих впливів. Про це він заявив у п'ятницю, 28 серпня, повідомляє Інтерфакс.
 
 
За словами президента, цим відеороликом він не хотів показати готовність стріляти у співгромадян. Зовнішня загроза для Білорусі зараз актуальна, як ніколи, підкреслив президент.
 
"Це що, нормально? І ви мене починаєте критикувати, що я з автоматом там бігаю по вулиці і готовий стріляти у власний народ. Слухайте, я за чверть століття в народ ніколи пальцем не показував, не те що стріляти", - заявив Лукашенко.
 
Він зазначив, що в цій ситуації на тлі зовнішніх загроз ще й змушений тримати певний резерв військовослужбовців з урахуванням суспільно-політичної обстановки всередині країни.
 
Раніше прес-служба Лукашенка показала кілька відео про те, що він робив під час протестів: пролетів на вертольоті над Мінськом і пройшовся біля робочої резиденції з автоматом в руках у супроводі молодшого сина Миколи у військовій екіпіровці. При цьому автомат Лукашенка був не заряджений, у нього не було магазину з патронами.
 
 
Новости от Корреспондент.net в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: БеларусьЛукашенкопротестыАлександр Лукашенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі