RU
 

У Ярославлі після вибуху газу в житловому будинку оголошено режим НС

Корреспондент.net,  22 серпня 2020, 00:58
0
651
У Ярославлі після вибуху газу в житловому будинку оголошено режим НС
Фото: ТАСС
У Ярославлі ввели режим НС через вибух газу в десятиповерховому будинку

Із постраждалого будинку евакуйовано 60 осіб. Мешканців тимчасово розмістять в районній адміністрації.

 

У Ярославлі, РФ, ввели режим надзвичайної ситуації міського рівня через вибух газу в десятиповерховому будинку. Про це, в п'ятницю, 21 серпня, з посиланням на журналістів в прес-службі уряду регіону, передає ТАСС.
 
"На території Ярославля оголошено режим НС міського рівня, реагують сили і засоби обласної територіальної підсистеми попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій", - йдеться в повідомленні.
 
Також, рятувальники попередили про загрозу обвалення плит шостого поверху в ярославській десятиповерхівці, де стався вибух газу.
 
За словами начальника ГУ МНС в регіоні Олега Бочарова, фахівці на цей час з'ясовують долю 38 з 115 осіб, прописаних в даному під'їзді.
 
"Поки невідомо, де вони знаходяться", - сказав Бочаров.
 
Відомо, що 21 серпня в багатоповерхівці в Ярославлі стався вибух газу. Після - сталася пожежа. Обвалилися перекриття з першого до шостого поверху, пошкодження отримали 10 квартир.
 
Загинула одна людина - 66-річна викладач дитячої школи мистецтв. Постраждали четверо, вони госпіталізовані. За даними МНС, під завалами можуть знаходитися ще двоє людей жінка і дитина.
 
Раніше повідомлялося, що в севастопольському селищі Кача стався вибух і пожежа в одній з квартир п'ятиповерхового житлового будинку.
 
Також Київська мерія виділила 15,7 млн ​​грн з місцевого бюджету на демонтаж багатоповерхового будинку на житловому масиві Позняки, зруйнованого в результаті вибуху.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 
ТЕГИ: РоссиягазспасательЯрославль
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі