RU
 

В Італії заборонили роботу клубів і ввели нічний масковий режим

Корреспондент.net,  17 серпня 2020, 08:44
0
116
В Італії заборонили роботу клубів і ввели нічний масковий режим
Фото: pixabay.com
Італія закрила дискотеки і ввела нічний масковий режим

Експерти звинувачують нічні клуби і дискотеки в погіршенні ситуації з коронавірусом, оскільки люди там порушують соціальну дистанцію.

 
Італія прийняла рішення закрити дискотеки і нічні клуби, а також ввести обов'язкове носіння маски на відкритому повітрі в нічний час. Про це повідомляє агентство Reuters у понеділок, 17 серпня.
 
Посилити карантинні обмеження вирішили через зростання числа випадків коронавірусу по всій країні, особливо серед молодих людей.
 
Як показали дані, кількість нових випадків захворювання минулого тижня в Італії більш ніж удвічі перевищила зареєстровану три тижні тому. Середній вік людей, які заразилися вірусом, упав нижче 40 років.
 
Зазначимо, що нові правила набувають чинності в понеділок, 17 серпня, і будуть діяти до початку вересня. Маски будуть потрібні з 18:00 і до 6:00 ранку в місцях біля барів і пабів, де можливі скупчення людей.
 
Напередодні в Італії було підтверджено 479 нових випадків захворювання в порівнянні з 629 в суботу. Експерти звинуватили у зростанні випадків нічне життя, повернення людей з відпусток і молодь, яка порушує правила соціального дистанціювання.
 
Раніше повідомлялося, що в Італії рекордний приріст коронавірусу з травня. Показники нових випадків коронавірусу в Італії зросли до максимуму майже за три місяці.
 
При цьому Італія дозволила відновити прогулянки на лайнерах. Відновлення роботи круїзної індустрії почнеться з порту Генуї.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Коронавірус
За тиждень від COVID-19 і грипу в Україні померли 28 людей
В Україну завезли 254 тис. доз омікрон-специфічної вакцини проти COVID-19
У МОЗ пояснили, чи сформувався в Україні "колективний" імунітет до COVID-19
Коронавірус в Україні: Омікрон витіснив Дельту й Альфу
Японія припинила оплачувати хворим лікування від COVID-19
СПЕЦТЕМА: Коронавірус
ТЕГИ: Италияночной клубкарантинмаскидискотека
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі