RU
 

МЗС РФ відповіло на заяву Лукашенка щодо бойовиків

Корреспондент.net,  4 серпня 2020, 17:27
0
1547
МЗС РФ відповіло на заяву Лукашенка щодо бойовиків
Фото: facebook.com/maria.zakharova.167
Захарова відповіла на заяву Лукашенка

Президент Білорусі називає брехнею заяву РФ про те, що затримані були транзитом у Мінську. Захарова каже, що їхня провина нічим не доведена.

 
У МЗС Росії назвали спектаклем затримання в Білорусі російських громадян. Як заявила представник відомства Марія Захарова, їхня "провина нічим не доведена".
 
Коментуючи сьогоднішню заяву президента Білорусі Олександра Лукашенка про те, що затримані спеціально були направлені в країну і у них була команда "чекати", Захарова відзначила, що в Мінську прекрасно знають, що Москва затриманих в образу не дасть.
 
"Олександр Григорович - політик досвідчений, вибори проводить не вперше. Правий у тому, що братські відносини народів двох країн не схильні до кон'юнктурних миттєвих інтересів, включаючи електоральні. Під ними міцний фундамент історичної близькості і сучасної прагматичної взаємодії", - написала Захарова в Facebook.
 
Нагадаємо, влада Білорусі повідомила про затримання в ніч на 29 липня 33 громадян РФ, яких у Мінську називають співробітниками іноземної приватної військової компанії. За останніми даними, їх підозрюють у підготовці масових заворушень.
 
У Росії наполягають, що затримані перебували в Білорусі транзитом, і вимагають їх звільнити.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: РоссияБеларусьЛукашенкоМИД РФАлександр Лукашенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі