RU
 

Бразилія дозволила авіаперельоти

Корреспондент.net,  30 липня 2020, 12:19
0
48
Бразилія дозволила авіаперельоти
Фото: photo.airlines-inform.ru
Бразилія відкрила повітряні кордони

Влада прийняла рішення про відкриття повітряних воріт країни. При цьому сухопутні і водні кордони залишаються закритими.

 
Бразилія дозволила іноземні авіарейси після чотирьох місяців заборони. Про це в четвер, 30 липня, повідомляє РІА Новости з посиланням на офіційні ЗМІ країни.
 
Зазначається, що повітряні кордони залишалися закритими для всіх іноземців з кінця березня через ситуацію з коронавірусом.
 
"Іноземні пасажири, які прибувають в країну на нетривалий термін до 90 днів, повинні до посадки представити транспортній компанії підтвердження наявності медичної страховки, що діє в Бразилії і покриває весь період поїздки", - йдеться в документі.
 
При цьому заборона на в'їзд через сухопутні і водні кордони залишається чинною ще протягом 30 днів. Крім того, закритими для міжнародних польотів до подальшого повідомлення залишаться аеропорти п'яти штатів: Мату-Гросу-ду-Сул, Параїби, Рондонії, Ріу-Гранді-ду-Сул і Токантінсу.
 
У Бразилії кількість нових виявлених випадків COVID-19 за останню добу склала понад 69 тисяч, в цілому заразилися 2 552 265 осіб. Також вчора в Бразилії був оновлений добовий антирекорд смертності - померли 1595 пацієнтів. Всього в країні померли 90 134 осіб з виявленим коронавірусом. Одужали понад 1,7 мільйона осіб. Бразилія перебуває на другому місці в світі за кількістю хворих COVID-19 і летальних випадків.
 
Раніше президент Бразилії Жаїр Болсонару вперше за 18 днів отримав негативний результат тесту на коронавірус.
 
При цьому глава держави із самого початку епідемії занижував небезпеку інфекції, називаючи вірус "невеликим грипом", а також закликав прихильників ігнорувати карантин.
 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
СПЕЦТЕМА: Коронавірус
ТЕГИ: Бразилияавиаперелетграницакарантин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі