RU
 

У Сирії пройшли вибори до парламенту

Корреспондент.net,  20 липня 2020, 00:24
0
129
У Сирії пройшли вибори до парламенту
У Сирії відбулися парламентські вибори

Понад сім тисяч виборчих дільниць на території країни закрилися після продовження часу голосування на чотири години.

 
У Сирії завершилися треті з початку війни в 2011 році парламентські вибори. Про це в неділю ввечері повідомив Вищий судовий комітет з виборів.
 
"Закрито у всіх провінціях усі виборчі дільниці на виборах народної ради третього скликання після продовження часу голосування на чотири години", - зазначено в повідомленні.
 
Відзначається, що за 250 місць у парламенті боролися понад 1,6 тисячі кандидатів. Всього працювала 7331 виборча дільниця.
 
Віддати свій голос міг кожен громадянин Сирії на місці постійного проживання, за винятком громадян, які втекли з рідних земель через війну. Сирійці, які в день виборів перебували за межами країни, проголосувати не могли, зазначено в повідомленні.
 
Нагадаємо, Народна рада Сирії складається із 250 депутатів, яких обирають на чотири роки. Голосування проходило на території, підконтрольній президенту Башару Асаду.
 
Як повідомляв Корреспондент.net, Рада безпеки ООН продовжила на рік механізм допомоги Сирії через один пропускний пункт на кордоні з Туреччиною. Відповідну резолюцію підтримали 12 країн.
 
Раніше цей документ блокували Росія і Китай.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Сирияголосование
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі