RU
 

В Афганістані 13 силовиків загинули під час нападу "Талібану"

Корреспондент.net,  13 липня 2020, 12:28
0
115
В Афганістані 13 силовиків загинули під час нападу  Талібану
"Талібан" напав на силовиків Афганістану: 13 загиблих, 11 поранених

Ще 11 афганських правоохоронців були поранені. Перестрілка між бойовиками і силовиками тривала всю ніч.

В Афганістані щонайменше 13 силовиків загинули і ще 11 були поранені в результаті нападів "Талібану". Про це з посиланням на місцевих чиновників повідомляє TOLO News в понеділок, 13 липня.

"Щонайменше 13 співробітників сил безпеки загинули і 11 отримали поранення в результаті сутички з талібами в північно-східній провінції Бадахшан і північній провінції Кундуз у неділю вночі", - сказано в повідомленні.

У провінції Кундуз загинули шість поліцейських і ще дев'ять отримали поранення в результаті нападу талібів на КПП. Перестрілка почалася ще вчора о 21:00, а закінчилися о 6:00 ранку.

Крім того, повідомляється про загибель семи співробітників сил безпеки і двох поранених в одному з районів Бадахшана в результаті нападу терористів.

При цьому серед талібів також є втрати, але їхня кількість поки уточнюється. У терористичній організації ще не взяли відповідальність за дві атаки.

Нагадаємо, що ще 26 травня влада Афганістану оголосила масштабну амністію ісламістів. З в'язниць в низці провінцій країни вже вийшли на волю 900 прихильників радикального ісламського руху.

При цьому вже 28 липня в Афганістані 22 силовики загинули при нападі бойовиків. Кілька атак сталося в провінції Пактія на сході Афганістану, крім того, бойовики напали на контрольно-пропускний пункт в провінції Фарах на заході країни.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: АфганистанТалибаннападениеперестрелкапогибшие
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі