RU
 

У КНДР заявили, що не потребують переговорів з США

Корреспондент.net,  4 липня 2020, 13:40
0
311
У КНДР заявили, що не потребують переговорів з США
Кім Чен Ин і Дональд Трамп в Сінгапурі в 2018 році

У Північній Кореї вважають, що Трамп розглядає діалог з Пхеньяном лише з метою врегулювання внутрішніх проблем в Сполучених Штатах.

 

Пхеньян не потребує переговорів з американською стороною. Про це заявила перший заступник міністра закордонних справ КНДР Цой Сон Хі на тлі повідомлень про можливе проведення саміту з США. Відповідне повідомлення в суботу, 4 липня, опублікувало Центральне телеграфне агентство Кореї (ЦТАК).

Перший заступник глави МЗС КНДР вказала, що Вашингтон розглядає діалог з Пхеньяном лише з метою врегулювання внутрішніх проблем в Сполучених Штатах.

"Немає необхідності сидіти за одним столом з США, які вважають корейсько-американський діалог лише інструментом для врегулювання своєї політичної кризи", - наводить ЦТАК заяву Цой Сон Хі.

Високопоставлений дипломат додала, що КНДР склала більш детальний "стратегічний набір заходів для реагування на довгострокові загрози з боку США", не уточнивши, про які рішення йдеться.

Нагадаємо, в червні в МЗС КНДР заявили, що на даний момент відносини США та Північної Кореї безнадійні.

Також повідомлялося, що Трамп продовжив санкції проти Північної Кореї. Заходи спрямовані на запобігання поширенню КНДР зброї масового знищення та засобів її доставки.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

 

 

ТЕГИ: СШАСеверная КореяпереговорыТрампКНДР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі