RU
 

Джонсон назвав сина на честь лікарів, які врятували йому життя

Корреспондент.net,  2 травня 2020, 23:28
0
706
Джонсон назвав сина на честь лікарів, які врятували йому життя
Борис Джонсон висловив подяку лікарям, які врятували його від коронавірусу

Хлопчику дали ім'я Уілфред Лоурі Ніколас. Як пояснила мати дитини Керрі Сімондс, Ніколас - на честь лікарів Ніка Прайса і Ніка Харта.

 

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон назвав новонародженого сина на честь двох лікарів, які врятували йому життя після зараження коронавірусом. Про це 2 травня повідомила в Instagram наречена глави британського уряду Керрі Сімондс.
 
"Представляю вам Уілфреда Лоурі Ніколаса Джонсона, народженого 29 квітня 2020 року о дев'ятій годині ранку, - написала Сімондс.
 
Вона зазначила, що ім'я Уілфред - на честь дідуся Бориса, Лоурі - на честь її діда, а Ніколас - "в честь лікарів Ніка Прайса і Ніка Харта, які минулого місяця врятували Борису життя".
 
Глава британського кабміну був присутній при народженні сина і має намір взяти відпустку по догляду за дитиною після того, як країна подолає кризу, пов'язану з COVID-19.
 
Нагадаємо, у Джонсона є четверо дорослих дітей від попереднього шлюбу.
 
Як повідомляв Кореспондент.net, 27 квітня британський прем'єр повернувся до виконання обов'язків після того, як у важкій формі переніс зараження коронавірусом. Він кілька днів провів у відділенні інтенсивної терапії.
 
Після виписки політик признався, що був близький до смерті, і два тижні відновлював здоров'я в заміській резиденції.
 
Його наречена раніше також повідомляла про те, що у неї були симптоми коронавірусу, проте вона поправилась за тиждень, перебуваючи вдома.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 
ТЕГИ: Британияребенокпремьер-министрврачиимя ВеликобританияБорис Джонсон
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі