RU
 

У Берліні на акції протесту затримали понад 100 осіб

Корреспондент.net,  26 квітня 2020, 00:39
0
861
У Берліні на акції протесту затримали понад 100 осіб
У Берліні затримано понад 100 осіб на акції проти обмежень

Всього в акції протесту проти обмежень через коронавірус взяла участь майже тисяча осіб - представники різних політичних течій.

 

 
Понад 100 жителів Берліна були затримані на акції протесту проти введених владою заборон у зв'язку з поширенням коронавірусу. Про це, в суботу, 25 квітня, повідомило видання Die Welt.
 
Зазначається, що протести проходили на площі Рози Люксембург в центрі міста, всього в акції взяла участь майже тисяча осіб - представники різних політичних течій.
 
Співробітники правоохоронних органів виставили огорожі, щоб запобігти напливу нових протестуючих і за допомогою гучномовців закликали демонстрантів розійтися в зв'язку з забороною на проведення подібних зібрань.
 
Відомо, що влада Берліна не давала санкцій на організацію демонстрації.
 
Акція протесту проти карантинних заходів пройшла в суботу також в Штутгарті. Вона зібрала, за різними оцінками, від 350 до 500 осіб.
 
Введені в Німеччині обмеження, багато ЗМІ називають досить м'якими. Так, людям дозволено виходити на прогулянки, займатися спортом на відкритому повітрі, перебувати в парках і скверах при дотриманні соціальної дистанції. Працюють магазини площею не більше 800 кв. м і невеликі ринки.
 
Громадянам забороняється збиратися більш ніж по двоє, крім сімей і людей, що живуть під одним дахом.
 
З понеділка, 27 квітня жителів Німеччини також зобов'яжуть надягати респіраторну маску в громадському транспорті. Але, наприклад, її носіння в магазинах, на відміну від більшості німецьких регіонів, не буде обов'язком.
 
Раніше представники німецького бізнесу вкрай песимістично оцінили перспективи економічного розвитку країни. Індекс ділових настроїв Німеччини впав у квітні до історично низького рівня - до 74,3 пункту, знизившись на 11,6 пункту.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Коронавірус
AstraZeneca відкликає свою вакцину проти COVID-19 у всьому світі
Вчені розробили універсальну вакцину від коронавірусу - The Guardian
ВООЗ планує підписати угоду що запобігання пандемій
За тиждень від COVID-19 і грипу в Україні померли 28 людей
В Україну завезли 254 тис. доз омікрон-специфічної вакцини проти COVID-19
СПЕЦТЕМА: Коронавірус
ТЕГИ: ГерманияБерлин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі