RU
 

Лукашенко назвав здравницею болота Білорусі

Корреспондент.net,  24 квітня 2020, 17:33
0
420
Лукашенко назвав здравницею болота Білорусі
Лукашенко пояснив, чому болота вважаються здравницею

Білоруський президент вважає місцеві болота "головним джерелом кисню" і закликає білорусів захищати природу.

 
Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що місцеві ліси є головним багатством країни, а болота - це здравниця. Про це він сказав, приймаючи віце-прем'єрів Володимира Дворника і Юрія Назарова і міністра лісового господарства Віталія Дрожжу в п'ятницю, 25 квітня.
 
За словами Лукашенка, ліс - це багатство, до якого часто ставляться потворно.
 
"Це не тільки багатство, це здоров'я наших людей, тому що у нас майже половина території - це ліси і болота... боліт чимало, і, як виявляється, це теж здравниця. І недарма освічена Європа захищає болота - вони головне джерело кисню", - підкреслив Лукашенко.
 
Білоруський президент закликав по-людськи ставитися до природного багатства Білорусі: цінувати, берегти і вчасно відновлювати.
 
"Я впевнений, що якби ми до природи ставилися відповідально і з повагою, то ми б жили не тільки набагато краще, але і віруси б нас не взяли", - резюмував Лукашенко.
 
Нагадаємо, що раніше Лукашенко назвав пандемію хорошим уроком для "наркоманів і курців". Білоруський лідер вказав на категорії громадян, які найбільш уразливі перед коронавірусною інфекцією.
 
Також Лукашенко заявив, що білоруси не вмирають від коронавірусу. У всіх випадках смерті тих, хто заразилися COVID-19, причиною летального результату стали інші захворювання.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: БеларусьЛукашенкоБолотоАлександр Лукашенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі